Krasse knarren - (6) Het verstopte oor HC

9789085586203

Levering 2-3 Werkdagen
€ 14,95

Mimile heeft het idee van de eeuw: zijn oude vrienden uitnodigen in Guyana voor een mysterieuze vakantie. Antoine heeft nog nooit gereisd en is in de wolken. Pierrot heeft ook nog nooit gereisd en is niet van plan het exotisme en het avontuur zijn spreekwoordelijke slechte humeur te laten ondermijnen. Reizen is leerzaam voor jongeren, niet voor ouderen, denkt hij. Maar hij vergist zich. In een bocht van de Maronirivier hervinden ze de jeugd, die van Guyana, maar ook de hunne. Al snel zijn onze drie vrienden drijfnat door tropische regenbuien, worden ze aangevallen door agressieve junglebeesten en verblind door hun herinneringen. Ze doorkruisen het Amazonegebied op een inwijdingsreis waarop ze ontdekken dat koorts niet alleen door muggen wordt doorgegeven. Een oude aanbidster van Pierrot, een geïmproviseerde komedie en de dekselse verrassing van Mimile maken er een onvergetelijke trip van

Artist: Paul Cauuet

Scenario: Lupano

Volume: 6

Afmetingen:22.5x29.5

Pages: 56

Edition:1e druk

Coloring: kleur

Publish Date: 25-11-2020

Recensie HK:

Krasse Knarren deel 6. Het verstopte oor.

Op uitnodiging van Mimile verlaten zijn oude vrienden en verwisselen het druilerige Parijs voor de warmte en tropische regens van Frans Guyana. Een heel avontuur voor de op leeftijd zijnde heren want zowel Antoine als Pierrot hebben nog nooit gereisd met een vliegtuig. Antoine is er mee in zijn nopjes maar Pierrot wordt er alleen nog maar humeuriger van. Aangekomen in Guyana worden ze door Mimile op ontdekkingstocht genomen. Het avontuur start in een prauw op de Maronirivier en wordt ondersteund door hite, regen, vervelende muggen en een aap met verlatingsangst. Al snel keren ze terug naar hun lang vergeten jeugd, staan ze op het toneel en komt Pierrot een oude aanbidster tegen… Alsof dat allemaal niet genoeg is om van te bekomen heeft Mimile ook nog een onverwachte verrassing voor hun in petto. Al met al genoeg ingrediënten om er een onvergefelijke reis aan over te houden!

Ook in dit alweer 6e deel weten Lupano en Cauuet weer het hoge niveau van de eerdere 5 delen uit deze stripreeks te evenaren dus, het resultaat is wederom een prachtig stripboek dat het lezen meer dan waard is!

NoColour

1Size

aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat dit stripboek afleveren bij u thuis